Traditioneel leidekkers- en loodgieterswerk

In Ravenstein is Bogaerts-Van Nuland de enige echte specialist in traditioneel leidekkers- en loodgieterswerk. Hiermee heeft het bedrijf in binnen- en buitenland een uitstekende reputatie opgebouwd. Niet voor niets prijken op de referentielijst prestigieuze projecten, zoals Paleis Noordeinde in Den Haag, Paleis Soestdijk in Baarn en de Stevenskerk in Nijmegen. Bogaerts-Van Nuland onderscheidt zich onder meer doordat het bedrijf niet alleen het traditionele leidekkerswerk, maar ook het bijbehorende authentieke loodgieterswerk beheerst. Zo is het een van de weinige bedrijven in Nederland die het lood last. Niet zo verwonderlijk, want sinds 1875 is in het familiebedrijf het authentieke vakmanschap in leidekkers- en loodgieterswerk van generatie op generatie doorgegeven. Architecten en aannemers die gespecialiseerd zijn in restauratiewerken, weten dan ook dat ze alleen bij Bogaerts-Van Nuland in Ravenstein aan het enige juiste adres zijn.

Uw ambachtelijk leidekkersbedrijf

Duurzaam perspectief creëren voor monumentale panden? Dat vraagt om de inzet van een echt ambachtelijk leidekkersbedrijf. Daarom werken architecten en aannemers in restauratieprojecten graag samen met Bogaerts-Van Nuland uit Ravenstein. Als gespecialiseerd leidekkers- en loodgietersbedrijf met een historie van 150 jaar handhaven wij de hoogste kwaliteitsnormen voor ambachtelijk vakmanschap. De kwaliteit van vroeger biedt immers de beste garanties voor de toekomst. We zijn er dan ook trots op dat een onafhankelijke jury van internationale experts in 2013 een werk van Bogaerts-Van Nuland bekroonde met de titel “Mooiste dak van de wereld’. We beschouwen het als een erkenning voor onze bedrijfsfilosofie en ons vakmanschap.

De specialist in leien daken

Bogaerts-Van Nuland is specialist in restauratiewerken voor leien daken. We mogen bogen op 150 jaar ervaring en werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Onze inzet levert tastbare voordelen op voor opdrachtgevers en projectpartners. Zo besparen architecten en aannemers kostbare tijd, doordat controle van de leidekkerswerkzaamheden nauwelijks nodig is. Zij mogen erop vertrouwen dat het in het bestek omschreven resultaat wordt gehaald. Wij hebben dan ook een team van leidekkers die helemaal op elkaar zijn ingespeeld. Onze vakmensen werken al jaren bij Bogaerts-Van Nuland en hebben de finesses van het ambacht in de praktijk geleerd. Ze houden van hun vak en leveren werk af dat tot in lengte van jaren gezien mag worden.

© Copyright - Bogaerts van Nuland - Webdesign by: Extra PeeKaa